Hjem >>  Mammut >>  Herresko  >>  Sti-løping >>  Mammut MTR 201 Pro Low Sti-løping Rød/Svart/Grå Herresko,mammut nova fjellsko,norge salg

Mammut MTR 201 Pro Low Sti-løping Rød/Svart/Grå Herresko,mammut nova fjellsko,norge salg

NOK1,269.25  NOK634.63Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 003100
  • 6793 stk. på lager
  • Mammut MTR 141 Pro Low Goretex Sti-løping Svart Herresko,mammut fjellsko best i test,i norge
  • Mammut Mtr 201 II Max Low Sti-løping Oransje/Blå Herresko,mammut sko størrelse,promo-koder
  • Mammut Mtr 201 II Boa Low Sti-løping Rød/Hvit Demping: Høy Vekt fottøy: Fra 250 gr til 300 Herresko,salg mammut klær,Norge Rabatt Online Salg
  • Mammut MTR 141 Pro Low Goretex Sti-løping Svart/Grå Herresko,mammut skolen,verdensomspennende berømmelse
  • Mammut Mtr 201 II Low Sti-løping Grønn/Grå Demping: Halv Vekt fottøy: Fra 250 gr til 300 Herresko,mammut salg nett,billig ting på nett

Velg ønsket variant:Ant.

Mammut MTR 201 Pro Low Sti-løping Rød/Svart/Grå Herresko,mammut nova fjellsko,norge salg_checkout
mammut nova fjellsko Mammut Herresko Sti-løping , Mammut MTR 201 Pro Low Sti-løping Rød/Svart/Grå Herresko,mammut nova fjellsko,norge salg test av mammut fjellsko,sandaler tilbud

Denne lille perlen er et reelt alternativ til den Høytsvevende MTR 201 på grunn av sin gripex Sonar II såle, som avrundet kantene skape en helt annen løpefølelse. Den indre gummi blanding er en ekstremt lim klebrig gummi med usedvanlig høy slitestyrke.
Dette alpine utøver er også laget av meget robust og slitesterk 3 D polyamid stoff; det er ekstremt lett og har Mammuts utprøvd og patentert Base Fit og Rolling Concept teknologier. Kilen er laget av ultralett injisert EVA IP. Demping Strobel mellomsåle, som går langs hele lengden, også fungerer som en stein beskytter.
Den VENtech foring, som brukes i den fremre del av foten område, sikrer hurtig fuktighet, tørking og derfor klima optimalisering. Denne high tech sko har også memo skum, 3 D tekstiler, flytende gummi og 360 hæl støtte. Reflekterende elementene bidrar til å holde deg trygg i mørket.
Ideell for:
Nærme seg
Trail Running
Nordic Walking
Egnet for:
Reise
Gang
sykling
Egenskaper:
Flex index: A4
Siste Indeks: MTR
Vekt for UK størrelse 8.5 (per par): 676
HeelDrop 9 mm
Mellomsåle høyde 8/17 mm
Base Fit
Rolling Concept
Sonar Technology
Memo Skum
360 Heel Support
Enkelt Shell Construction
FeetMap
3 D Tekstil
MTR Speed Lace System
Gummi toe cap
Flytende gummi beskyttelse
Demping Strobel konstruksjon med Stone Shield
Materiale Tekstil
Enkelt Shell Construction
Dette målet med denne type konstruksjon er å skape akselen av en sko ved hjelp av et materiale med så få skjøter som mulig. Dette gir større robusthet, takket være den lavere antall kontaktflater og redusert totalvekt.
Inner Lining:
VENtech
Den VENtech teknisk stoff fôr, som er laget av myk polyester, forbedrer aktivt temperaturen som følge av svært effektiv fuktighet wicking og rask tørking. Den varige antimikrobiell behandling bidrar til å forebygge eller redusere ubehagelig lukt. C
soles:
MTR 201 Pro Low Menn
I motsetning til den første Sonar såle, de avrundede kantene på denne fjellsti kjører eneste produsere en mer avrundet og direkte kjører erfaring. Den indre gummi blanding er en ekstremt lim klebrig gummi med usedvanlig høy slitestyrke. Den unike slitebane konstruksjon, som er utformet for å sikre maksimal overføring av bremsing og drivkraft kraft, er inspirert av den konsentriske mønster skapt av sonar bølger og garanterer høy sidekant stabilitet for bratte traverser. Sikkert grep på glatte overflater er levert av de fleksible ribber, og perfekt støtte av den integrerte langsgående bue støtte. De fleksible ribber integrert i kilen, og den patenterte Rolling Concept sikre en avrundet rullende bevegelse kombinert med ergonomisk støtte og demping.
Technologies:
Sonar Technology
Den unike slitebane konstruksjon, utformet for å sikre maksimal overføring av bremsing og drivkraft kraft, er inspirert av de konsentriske mønster skapt sonarbølger. Dette garanterer høy sidekant stabilitet for bratte traverser, et sikkert grep på glatte overflater takket være fleksible ribbeina og en integrert langsgående bue støtte. De fleksible ribber integrert i kilen, og den patenterte Rolling Concept sikre en avrundet rullende bevegelse kombinert med ergonomisk støtte og demping.
Base Fit:
Denne patenterte Mammut teknologi gir enestående kraftoverføring fra snøring delen til sålen. Konseptet er basert på gratis skyve band som er forankret til sålen. Dette resulterer i økt sikkerhet og frihet fra blemmer, siden foten ikke kan skli rundt inne i støvelen.
Rolling Concept:
Den patenterte Mammut eneste konseptet med tilpasset støtte og demping for å støtte naturlig fot roll, og dermed hindre utmattelse (fare for vridning).
Memo Skum:
Premium kvalitet skum demping som er jobbet inn i vristen, leggen og anklene til mange Mammut modeller. Skummet har utmerket elastisitet og returnerer til sin opprinnelige form etter å ha vært gjenstand for intensive belastninger.

Er du ute etter materialer fra Mammut og spesielt Mammut MTR 201 Pro Low Hos Mammut engros Norge Norge kan du finne en komplett liste over Herresko produkter og utendørs tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk Mammut engros Norge Norge. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial utendørs kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Farge: Rød ,Svart ,Grå
Mammut - Herresko - Sti-løping,Farge: rød,Farge: svart,Farge: grå

Mammut MTR 201 Pro Low Sti-løping Rød/Svart/Grå Herresko,mammut nova fjellsko,norge salg