Hjem >>  Mammut >>  Herresko  >>  Sti-løping >>  Mammut MTR 201 II Max Low Sti-løping Herresko,mammut skor,Factory Direct

Mammut MTR 201 II Max Low Sti-løping Herresko,mammut skor,Factory Direct

NOK1,450.26  NOK725.13Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 003098
  • 6389 stk. på lager
  • Mammut MTR 141 Pro Low Goretex Sti-løping Svart/Grå Herresko,mammut skolen,verdensomspennende berømmelse
  • Mammut Mtr 201 II Low Sti-løping Rød/Grå Demping: Halv Vekt fottøy: Fra 250 gr til 300 Herresko,mammut sekk 12l,utmerket verdi fortrinnsrett
  • Mammut Mtr 201 II Low Sti-løping Grønn/Grå Demping: Halv Vekt fottøy: Fra 250 gr til 300 Herresko,mammut salg nett,billig ting på nett
  • Mammut MTR 71 Trail Low Goretex Sti-løping Grå Herresko,mammut salg nett,ulike stiler
  • Mammut MTR 1 II Low Sti-løping Rød/Grå Herresko,mammut fjellsko best i test,handle på nett

Velg ønsket variant:Ant.

Mammut MTR 201 II Max Low Sti-løping Herresko,mammut skor,Factory Direct_checkout
mammut klær norge Mammut Herresko Sti-løping , Mammut MTR 201 II Max Low Sti-løping Herresko,mammut skor,Factory Direct mammut sekk 12l,kunst

Vinner sko for lange ultra stier! MTR 201 II Max er lett og har utmerket demping. Kilen, som er laget av en 22 / 28mm D3O® EVA blanding, puter, støtter og returer. Det gir også utsatt og liggende støtte som trengs. Dette oppnås ved hjelp av en sterkere og mer robust rammekonstruksjon laget av D3O®, som har høy rebound og mykere EVA i kjernen med integrert patentert Rolling Concept®. Denne konkurransen skoen har også den aggressive gripex Sonar tech såle med integrert Sonar teknologi, Base Fit Avansert® med forbedret effektivitet, memo skum, VentTech og FeetMap, samt hendig Avansert MTR Speed Lace System.
Egenskaper:
Long Distance Mountain Trail Running
Resultater Mountain Trail Running
Den forbedrede versjon av den patenterte kraftoverføringssystem produserer optimal støtte i skoen, direkte presisjon, merkbar reduksjon av trykkpunkter og hindrer blemmer på grunn av det faktum at foten danner en harmonisk helhet med skoen.
Den patenterte Mammut eneste konseptet med tilpasset støtte og demping for å støtte naturlig fot roll, og dermed hindre utmattelse (fare for vridning).
demping D3O® materiale bestående av en blanding av EVA PU, og tilbyr god robusthet kombinert med en imponerende lys weight.The skum blanding gir eksepsjonell langvarig demping sammen med maksimal rebound.
Sonar Technology
Premium kvalitet skum demping som er jobbet inn i vristen, leggen og anklene til mange Mammut modeller. Skummet har utmerket elastisitet og returnerer til sin opprinnelige form etter å ha vært gjenstand for intensive belastninger.
Honeycomb strukturert, multi layer liner fabricEffective fuktighet, tørker raskt performanceAbrasion motstandsdyktig og demping
Fôr og polstring systemTakes hensyn til de ulike områdene av Footless svette, eksponering for kulde, trykk
Denne hastigheten blonder systemet er enkelt å bruke, og gir permanent og presis låsing. Og det S like rask og lett å åpne igjen. For å hindre de resterende blonder fra fangst hvor som helst, kan den festes sikkert i snøring sonen ved hjelp av elastiske løkker
Mellomsåle høyde 22/28 mm
HeelDrop 6 mm
spesifikasjoner:
Flex index: A4
Siste Indeks: MTR Tech
Heel dråpe: 6 mm
Lace system: MTR Speed Lace System
Vanntett: false
Crampon kompatibel: false
Vekt for UK størrelse 8,5 per sko [g]: 315
Materiale Tekstil:
Vent Mesh:
Lys, opencell Polyamid mesh med god slite resultater. Vent mesh har en høy pusteevne og en suveren rip styrke.
Inner Lining:
3 D Tekstil, mikrofiber, VENtech , FeetMap
soles:
gripex Sonar Tech såle:
Sole designet for konkurranse fjellsti runningAll rundt sikkerhet og grep konsept (Sonar teknologi) Aggressive kanter og multi retnings kabelsko for maksimalt grep under traversesSoft gummiblanding (klebrig gummi)
EVA wedge
Stell:
Sko må være beskyttet mot vann, våte forhold og smuss. Siden våte forhold og smuss påvirker lær naturlige egenskaper, for eksempel temperatur kontroll og komfort, er skopleie et svært viktig område.
Rengjøring:
Bruk en børste for å fjerne skitt, eller børste skoen under rennende vann for å fjerne vedvarende tilsmussing
Skinn rengjøring produkter er ikke anbefalt siden såpe skader vanntetting behandling
Etter rengjøring av sko, gni i de aktuelle voks eller silikonbasert pleie produkter eller polere dem med en myk børste
Tørr lær trenger næringsstoffer i form av voks (uten fett eller olje). Påfør et svært tynt lag og deretter arbeide inn i skinn
Anvendelsen av voks gjør nubuk eller velur skinn mørkere og glattere. Flytende pleieprodukter opprettholde lær opprinnelige utseende lenger, men gir færre næringsstoffer
Den beste måten å rengjøre fôr (tekstil, GORE TEX® og skinn) bruker masse kaldt vann og en svamp. Fôret beholder store mengder salt fra svette. På lang sikt kan dette ha en ødeleggende effekt på tekstiler og lær fôr materialer.
Vanntetting:
En vanntetting behandling bør brukes regelmessig til fottøy. Vi anbefaler spray uten fluorcarbone, omgivelsene sier takk!
Vanntette behandlinger som fungerer best når den brukes umiddelbart etter rengjøring, når skoen er helt tørt. For å sikre maksimal ytelse, anbefales vi reapplying en vanntett behandling dagen før en tur.
Vanntetting er viktig å holde føttene tørre. Skinn eller tekstil mettet med skitt og vann er ikke lenger i stand til å puste, noe som resulterer i økt svette.
For å oppnå optimal motstand mot vann og smuss, bør vanntetting behandling brukes til å rengjøre og tørke skinn. Rens skoene først.
Vanntetting behandling kan brukes så snart som skinn er helt tørt.
Spray skoene grundig i et godt ventilert rom eller i friluft, ved hjelp av langsomme og til og med bevegelser, fra en avstand på rundt 20 cm.
Vent til skoene er helt tørre før du bruker dem. 100 prosent beskyttelse oppnås etter rundt 24 timer.
Omsorg:
Hvis skinn ikke er tatt vare på regelmessig, blir det hard og sprø og sitt utseende lider. Shoe omsorg er viktig for å forebygge dette. Dette gjør lær føyelige, fleksible og holder det ser bra ut. Regelmessig vedlikehold hindrer også utseendet av små sprekker.
Fjern skolissene og innleggssåler.
fjerne smuss forsiktig fra skoene med en børste. For vedvarende tilsmussing, kan du også pusse skoene under rennende vann. Ikke bruk rengjøringsprodukter. Såpe skader skinn.
Stuff rengjøres skinnsko med avisen, og endre avisen regelmessig. Dette hjelper dem til å tørke raskere. (NB GORE TEX foret sko tørke bedre uten avis inni dem)
Vent til skinnet er helt tørt, før du behandler dem.
Frisket opp:
Våre føtter kan være innkapslet i våre sko i opp til 16 timer i løpet av lange fotturer, sykkelturer eller en lang arbeidsdag. Svette akkumuleres i sokker og sko. Trøstende varmen fra dette lukkede fuktig miljø skaper en ideell grobunn for bakterier. Regelmessig bruk av frisket produkter bidrar til å holde innsiden av skoene frisk og ren.
Oppbevaring:
Hvis den lagres på riktig måte, beholder en sko sin form og funksjon for en lengre periode. Oppbevar aldri skoene når de er våte eller skitne. Dette gjør skinnet sprøtt.
Etter iført, lagre sko med tunger helt åpne og sålene fjernet i en skyggefull, tørt og godt ventilert sted
Shoe trær bør alltid plasseres i tørre sko før lagring
Oppbevar aldri skoene når de er våte, eller i dårlig ventilerte steder, for eksempel i en bil, en plastpose eller en kjeller
Ikke tørk i nærheten av en varmekilde (brann, varme komfyr, etc.)
Sko med skinn fôr kan bli fylt med avisen. Sko med GORE TEX fôr tørke raskere uten avis inne

Elsker du utendørs Få din Mammut MTR 201 II Max Low og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Mammut gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Herresko for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive utendørs modellene mulig har de fleste av våre Sti-løping artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Beskrivelse

Spesifikasjoner


Mammut - Herresko - Sti-løping